3. elokuuta 2011

SOMEONE I'LL ALWAYS LAUGH WITH, EVEN AT MY WORST, I'M BEST WITH YOU

viro
viro
viro
viro
viro
viro
viro
viro
viro
viro
viro
viro
viro

Lintsin porteista sisään ja ulos puolessa tunnissa, laivamatka, autossa laulamista, statoilin kolmioleivät (roskisten päällä syömistä tuntien olonsa pummiksi), ei-kovin-imarreltu olo pyöräilijöiden ja kahen virolaisen jätkän iskuyritysten takia, vladimir ja ruslana, lasten pahoinpitelyn kohteeksi joutuminen tekemättä mitään (tappajalapset!), tajuttoman mahtavia uusia tuttui, frendejä ja juustopoppareita yömyöhään, liftausta ja sen jälkeen karkuun juoksemista, joulupukki, iu-hyi-yök, piilosuomalaisia, tajuton kasa insidejuttuja, illalla rannalla kuvailua (miljoona ja yks liian tajutonta kuvaa), baron ja chip (yölliset heräilyt koska joku puree varpaita), kaupan karkkihyllyn jokapäivänen tyhjennys, 'me mennään baariin', kaikki ne yöt milloi sovittii et nyt valvotaan ja hups nukuttiin yhteen, kyytsäystä ja ötökkäinvaasioita. pientä sellasta ikävä-allready kyyneltä ja kaikkee mitä ois voinu sanoo mut siihen ei ois ollu enää pokkaa pysyy ilosena. mm paras matka ikinähehe. mulla on ikävä!

ps. en jaksanu muokata noita kuvia, ne on nyt tollasia ja hope you like. toi tekstiki voi olla yhtä sönkköö koska tuntuu et nukahan tähä näppäimistön päälle. good night & sleep tight. ja god thanks, 72 lukijaa!

4 kommenttia:

 1. ihanii kuvia ! ja oot tosi nätti myöskin :)

  VastaaPoista
 2. oi vitsit kui kivoja kuvia! ja ihana toi kaulakoru! :)

  VastaaPoista
 3. noi kuvat näyttää ihan yli laadukkailta ku et oo muokannu! :-)

  VastaaPoista
 4. laura: hei thanks! :)
  laurra: thanks!:)
  ano: oikeesti. ne on otettu ehkä surkeimmalla kameralla in the world ja mun mielestä ne näyttää piece of shit mut hei, kiva et tykkäät!:)

  VastaaPoista